Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-breda.nl


  Mediums geven live consults in Breda.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Biba
  Ervaring met medium Biba
  Lieve Biba
Je bent heel aangenaam om mee te praten. Je ziet de situatie klaar en duidelijk zoals die op dat moment is en je ziet de toekomst heel helder. Ik raad je heel erg aan. Veel Licht en Liefde. F




Ervaring van Faith met medium Biba   Ervaring van Faith met medium Biba   Ervaring van Faith geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  MB, nogmaals bedankt voor de reading. Je bent een lieve vrouw en je had het echt raak met alles wat je vertelde. Je bent 5 sterren waard.




Ervaring van Nadia  met medium MB Rhais   Ervaring van Nadia  met medium MB Rhais   Ervaring van Nadia geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Bedankt voor je consult lieve Romyna, was weer top en super fijn je telefonisch nog te horen. Je kon weer alles netjes benoemen. Ik kon je nog net op tijd bedanken, mijn credits waren net op en daarom haakte het van zelf af sorry daarvoor. Dikke knuffel A. X




Ervaring van A. met medium Romyna   Ervaring van A. met medium Romyna   Ervaring van A. geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Mayela
  Ervaring met medium Mayela
  Open, eerlijk, recht door zee. Geeft details die niemand weten kan door een telefoon en het belangrijkste, oordeelt niet. Laat men eigen keuzes maken.

Top. Dankjewel,

Wendy




Ervaring van Wendy met medium Mayela   Ervaring van Wendy met medium Mayela   Ervaring van Wendy geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met medium Luna M
  Ervaring met medium Luna M
  Lieve Luna M,

Atijd spijker op de kop slaan, dat doet ze, ze is zoo ongelooflijk goed.
Voorspellingen komen ook altijd uit.
Ze komt met uitspraken en voorspellingen dat je echt perplex doen staan, ongelooflijk goed!
Nu ook weer zo veel dingen uitgekomen.

Lieve Luna M jij bent GOUD waard.
Dank je voor je zuivere voorspellinten die keer op keer weer uitkomen.
Xxx M





Ervaring van M met medium Luna M   Ervaring van M met medium Luna M   Ervaring van M geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna M  


Ervaringen van bezoekers met medium Ana
  Ervaring met medium Ana
  Dag Ana.
Wat ben jij goed betrouwbaar, eerlijk, zeer welbespraakt en humor. Alles in detail weet ze te beschrijven, en kan als geen ander invoelen. Thx Diana




Ervaring van Diana met medium Ana   Ervaring van Diana met medium Ana   Ervaring van Diana geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hoi Gunter

Bedankt voor je mooie en duidelijke kaartlegging, heb er veel aangehad en zal jou zeker weer eens bellen, groet Renate.




Ervaring van Renate met medium Gunter   Ervaring van Renate met medium Gunter   Ervaring van Renate geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Dank je wel voor je raad. Deed echt deugd. Ik laat je weten hoe het vordert. Lieve knuffel Louisa. Ik vond het een geweldig consult. Top.
Ik bel jou zeker nog terug.
Groetjes A.




Ervaring van A met medium Louisa   Ervaring van A met medium Louisa   Ervaring van A geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Bibi wat ben je een ontzettend lieve vrouw.
Telkens ben ik weer verbaasd hoe goed jij dingen kunt aanvoelen en voorspellen. Of het nu relaties, werk of financien betreft je voorspellingen zijn tot heden altijd uitgekomen. Je wind er geen doekjes omheen zoals we dat in Nederland zeggen, maar je zegt waar het op staat. Dankjewel voor de fijne gesprekken en de rust die je geeft.




Ervaring van Noa met medium Bibi   Ervaring van Noa met medium Bibi   Ervaring van Noa geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Ellah topper. Ze gaf me vertrouwen en vertelde me positief te denken, ze wist direct te zeggen wat mijn probleem was. Hoop dat het goed komt ik bel je zeker terug. Bedankt Francine.




Ervaring van Francine met medium Ellah   Ervaring van Francine met medium Ellah   Ervaring van Francine geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Sharida, je bent een knappe madam. Zonder één woord weet je alles te vertellen. Je bent een echte aanrader.





Ervaring van Chantal met medium Sharida   Ervaring van Chantal met medium Sharida   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Hoi Sharida, wil je bedanken voor je duidelijke consulten. Elke keer weer zit je er knal op en gebeuren de dingen zoals je ze me vertelt. Verbazingwekkend en ook bedankt voor de rust die je me telkens geeft.




Ervaring van Dina met medium Sharida   Ervaring van Dina met medium Sharida   Ervaring van Dina geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Lili
  Ervaring met medium Lili
  Altijd is het fijn om met u te praten Lili. En opnieuw is er weer wat uitgekomen. Ik heb een nieuwe woning. Bedankt, en tot later xx




Ervaring van Kaatje met medium Lili   Ervaring van Kaatje met medium Lili   Ervaring van Kaatje geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  Deze dame is gewoon fantastisch. Ik heb haar in de loop van vorige week gebeld en zat zonder vraagstellingen er juist op. W




Ervaring van W met medium Jeannet   Ervaring van W met medium Jeannet   Ervaring van W geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium Cor
  Ervaring met medium Cor
 
Hoi Cor, wilde even laten weten dat je me enorm heb geholpen, ben je er zeer dankbaar voor. Ook de voorspellingen die je gedaan heb komen nu allemaal op z,n plekje.
Liefs Elsa.




Ervaring van Elsa met medium Cor   Ervaring van Elsa met medium Cor   Ervaring van Elsa geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Gewoon de allerbeste. de allerfijnste die je begrijpt die de dingen goed aanvoelt, weet en ziet. Bij Olga kun je altijd terecht.
Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Hey Romyna ik ben echt zo blij meid je voorspelling is uitgekomen ik en B hebben terug een relatie en ik heb ook terug contact met men dochter. Ik meen dit echt oprecht jij bent echt de beste van mediums dat ik al gesproken heb.
Groetjes S




Ervaring van Soraya  met medium Romyna   Ervaring van Soraya  met medium Romyna   Ervaring van Soraya geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Beste Isha,

Via deze weg wil ik je bedanken voor de uitstekende begeleiding die je me tot nu toe al hebt gegeven. Je bent 1 van de beste coaches des levens die ik al ooit ontmoet heb. Ook in de voorspellingen bent u uiterst precies en dit op werkelijk alle fronten. Ongelofelijk hoe snel jij uit gecompliceerde situaties de rode draad vind en kan zeggen hoe het zal evalueren. Zal je zeker nog terug contacteren ...nogmaals dank.




Ervaring van AgCafe met medium Isha   Ervaring van AgCafe met medium Isha   Ervaring van AgCafe geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Erkan
  Ervaring met medium Erkan
  Ik kan niks anders zeggen dan dat je een warmhartige paragnost bent, Bedankt voor de inzichten die je mij hebt gegeven.





Ervaring van Vanessa met medium Erkan   Ervaring van Vanessa met medium Erkan   Ervaring van Vanessa geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met medium Madeleine
  Ervaring met medium Madeleine
  Madeleine, Je doet dat heel goed. De warmte en betrouwbaarheid die jij overbrengt, ik heb er geen woorden voor. Veel liefs




Ervaring van Lotte met medium Madeleine   Ervaring van Lotte met medium Madeleine   Ervaring van Lotte geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Ik heb je vanmorgen gesproken en wat je doorgaf was heel erg verhelderend. Heeft heel veel duidelijkheid gegeven. Er wordt eerlijk naar de situatie gekeken en dat op een vriendelijke en begripvolle manier overgebracht. Vol van empathie en daarbij diepgaand gesprek gehad. Er is veel aan het licht gekomen op vragen waar ik mee zat en zelf niet uitkwam. HARTELIJK dank Caroline.




Ervaring van Anja met medium Caroline   Ervaring van Anja met medium Caroline   Ervaring van Anja geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Lieve Anitta, wat een mooie reading net gehad van je, heel blij mee ook de boodschappen die je me gaf van mijn overleden dierbare. Heel erg dankbaar voor.

Liefs Jo





Ervaring van Jo met medium Anitta   Ervaring van Jo met medium Anitta   Ervaring van Jo geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Madeleine
  Ervaring met medium Madeleine
  Beste Madeleine,

Intuitief heb ik u geraadpleegd voor mij belangrijke relationele en zakelijke vraagstukken.

U bent spatzuiver, geeft heldere adviezen en inzichten die heel waardevol zijn. Ik hoop dat velen u ook benaderen zodat zij ook de juiste antwoorden en inzichten krijgen op hun vragen.
Hartelijke groet,
Rob







Ervaring van Rob met medium Madeleine   Ervaring van Rob met medium Madeleine   Ervaring van Rob geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Je bent zo goed in wat je doet, echt ongelooflijk. Je bent kort, zuiver en krachtig. dank je wel.




Ervaring van Francis met medium Olga   Ervaring van Francis met medium Olga   Ervaring van Francis geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Yourah zegt altijd eerlijk de waarheid, ook al is die soms moeilijk om aan te horen. De eerlijke antwoorden leiden echter tot noodzakelijke inzichten. Ben altijd heel erg geholpen, Dank je wel.




Ervaring van Benjamin met medium Yuorah   Ervaring van Benjamin met medium Yuorah   Ervaring van Benjamin geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Lieve Minoe A, ik heb je voor de eerste keer gesproken en wat hebben wij een goed gesprek gehad. Heerlijk geslapen na jouw inzichten. Heel hartelijk dank.




Ervaring van Fleur met medium Minoe Astrid   Ervaring van Fleur met medium Minoe Astrid   Ervaring van Fleur geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Hoi Nina, bedankt dat je altijd klaar staat voor mij met je snelle en eerlijke inzichten. Je bent super goed, snel, en helder. Dankjewel ook dat je er altijd bent. Liefs anoniem.




Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  Van harte bedankt lieve Jeannet. Je bent gewoon geweldig . Dankzij jouw helder inzicht en je bemoedigende woorden blijft het mogelijk om het nodige geduld op te brengen zodat ik uiteindelijk bereik wat ik het liefste wil. Het voelt zo goed om die extra steun te krijgen. Dank je wel daarvoor.




Ervaring van Claudia met medium Jeannet   Ervaring van Claudia met medium Jeannet   Ervaring van Claudia geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  M.B Rhais is een goed medium, erg veel geduld en je bent iemand die adviezen geeft die je binnekrijgt en niet wat mensen willen horen je bent echt een topper.Bedankt.




Ervaring van Nicolina met medium MB Rhais   Ervaring van Nicolina met medium MB Rhais   Ervaring van Nicolina geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Lieve Laaya,

Wauww. Wat een prachtig consult weer, ik ben u zooooo dankbaar. Elke keer heeft u gelijk en u helpt mij zoveel. Echt 1000x bedankt. U geeft mij zoveel positiviteit en kracht! Heel veel beterschap en ik spreek u snel voor de volgende ontwikkelingen.

Heel veel liefs.




Ervaring van D met medium Laaya   Ervaring van D met medium Laaya   Ervaring van D geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
 
Lieve Carola. Je bent de beste. Je voorspelt zaken die ik helemaal niet voor ogen heb zoals een vakantie of een tijdje break in contact met iemand. Je bent begripvol en oordeelt niet. Ook dring je geen ongevraagd advies op en je geeft mooie en relevante informatie in een rap tempo. You are my sunshine.




Ervaring van Jada met medium Carola   Ervaring van Jada met medium Carola   Ervaring van Jada geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve destiny, dankjewel, wat een mooi gesprek, je hebt echt iets in mij losgemaakt, daar ben ik jou eeuwig dankbaar voor. Je schittert er bovenuit. Heel veel liefs xxx




Ervaring van a met medium Destiny   Ervaring van a met medium Destiny   Ervaring van a geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Lobke
  Ervaring met medium Lobke
  Beste Lobke.
Wat ben jij een mooi medium. Bedankt voor het heldere gesprek. Je geeft veel helderheid en me veel rust. Als ik vragen heb bel ik je weer. En mensen voor een heldere mooie reading moet je echt Lobke bellen.




Ervaring van Tinneke met medium Lobke   Ervaring van Tinneke met medium Lobke   Ervaring van Tinneke geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Topmedium, zeer goed invoelend en duidelijk. Komt rustgevend en lief over. Dankjewel Yuorah voor je oprechtheid en de helderheid die je verschafte, heeft me erg geholpen.




Ervaring van Mark met medium Yuorah   Ervaring van Mark met medium Yuorah   Ervaring van Mark geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Dank je wel Sharida.
Al een paar keer heb ik je gesproken. ik voel dat ook uw hart op de juiste plaats zit. Bedankt voor je Inzichten en fijne gesprekken. Dank u voor je voorspelling, ben heel gelukkig dat alles goed komt, Ik geloof in je. Dank,




Ervaring van Joke met medium Sharida   Ervaring van Joke met medium Sharida   Ervaring van Joke geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-breda.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden