Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-breda.nl


  Mediums geven live consults in Breda.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Al leek het er naar dat alles de andere kant ging uitlopen..je hield vast aan jou vaststelling, kon het haast niet meer geloven maar jou analyse was de juiste. Hartelijk bedankt om me te begeleiden in dingen los te laten en te vertrouwen op het gevoel. ADTP.




Ervaring van Pouchkine met medium Gazali   Ervaring van Pouchkine met medium Gazali   Ervaring van Pouchkine geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hoi joke,

Al 1 voorspelling uitgekomen. Je zei die hoor je nog zelfs nu in januari nog en jawel hoor, Ik had het niet meer verwacht maar we gaan straks samen uit eten, topper dat de rest ook maar snel uitkomt. Dikke zoen je weet wel wie.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Je voorspelling is weer uitgekomen.
Ik heb mijn examen gehaald.
Bedankt lieve Karine voor je hulp en steun.




Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Lieve Sanne, je bent een lief zuiver medium en laat me elke keer verbaasd staan, soms heel confronterend maar eerlijk. Als je verrast wilt worden en je beter in je gevoel wilt zitten, raad ik haar zeker aan, zo lief eerlijk en zuiver.

Xxx Marley.




Ervaring van Marley met medium Sanne   Ervaring van Marley met medium Sanne   Ervaring van Marley geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Sid is een consulent met een zeer hoge trilling en frequentie. Hij overziet moeiteloos het gehele spectrum van jouw ziel en verwoordt deze met een buitengewone precisie. Een van de meest zuivere mediums op deze lijn. Dank Sid voor je wijsheid..




Ervaring van Anja met medium Sid   Ervaring van Anja met medium Sid   Ervaring van Anja geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique, ik was in de war maar heb nu rust en kan ook dingen loslaten. Dank je wel voor je advies en voor je mooie reading erg zuiver. Ik bel je zeker terug. Liefs Kyra xx.




Ervaring van Kyra met medium Monique   Ervaring van Kyra met medium Monique   Ervaring van Kyra geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina.P
  Ervaring met medium Sabrina.P
  Lieve Sabrina. Je bent ontzettend goed in het beschrijven van personen, wat er in hun hoofd omgaat en hoe ze naar je toe staan. Ook hun bedoelingen en intenties beschrijf je tot in detail correct. Je hebt al ontzettend veel geholpen. Ik ben blij dat je me steeds liefdevol te woord staat, hoe vaak ik je ook opbel. Wat je ook beschrijft of voorspeld, het klopt altijd. Dank je wel.
Groetjes
Fanny.




Ervaring van Fanny met medium Sabrina.P   Ervaring van Fanny met medium Sabrina.P   Ervaring van Fanny geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Ooit hebben we elkaar gesproken, ik was toen al een dochter en tweeling verloren. Ik wilde graag weten of er nog een levend kindje gegund is. Je zei toen gelijk, 1 meisje is zeker en de 2e ligt in je eigen handen. Ons meisje is inmiddels bijna 1. Zij is de hoofdprijs al, mocht de tweede ooit wel komen, laat ik het weten. Bedankt destijds voor het geven van het vertrouwen.




Ervaring van P. met medium Exena   Ervaring van P. met medium Exena   Ervaring van P. geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha voelt de dingen zeer goed aan zoals ze zijn, het is een super lieve dame, die zegt wat ze aanvoeld een echt toppertje, zeker de moeite waard.
Dank je wel Micha je bent de max .




Ervaring van Schuurtje met medium Micha   Ervaring van Schuurtje met medium Micha   Ervaring van Schuurtje geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Wouw ik gaf stephanie een foto en ze wist mij vanalles te vertellen over die persoon, zonder dat ik een woord zei en na een aantal minuten vroeg ze mij ben je er nog, kan je u hierin terugvinden, en ik antwoorde jaja ik ben stil van verbazing alles wat je zei klopte .
Dank je wel stephanie ik hoop ook dat hetgeen je zag dat nog moet komen ook uitkomt, want dat zag er prachtig uit.
Dank je wel voor het vertrouwen dat je me weer gaf.




Ervaring van Twijfelaartje met medium Stephanie   Ervaring van Twijfelaartje met medium Stephanie   Ervaring van Twijfelaartje geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Celine, zeer lieve dame en voelt de dingen aan zoals ze zijn, bij het bekijken van een foto kon ze zeer correct de situatie inschatten, dank je wel celine.




Ervaring van Twijfeltje met medium Celine   Ervaring van Twijfeltje met medium Celine   Ervaring van Twijfeltje geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Merci voor de altijd wijze inzichten en gouden raad.




Ervaring van Vicky met medium Lilith   Ervaring van Vicky met medium Lilith   Ervaring van Vicky geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Beste Hope, Je bent 1 van de weinige mediums die zo eerlijk antwoord geeft. Ik heb je nu een aantal keren gesproken en elke keer heb je mij goede adviezen gegeven op basis van je gevoel en je kaarten. Ook kun je de situatie goed omschrijven en komen je voorspellingen uit zoals je gezegd hebt. Ik waardeer je eerlijkheid enorm. Liefs, M.




Ervaring van Monique met medium Hope   Ervaring van Monique met medium Hope   Ervaring van Monique geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Dankjewel, Tabitha voor het aangename gesprek van hiernet. Je zegt de dingen zoals je ze ziet en dat is fijn. Je vertelt hetzelfde als je collega?s, dat geeft vertrouwen. Benieuwd naar je voorspellingen, ik hou je zeker op de hoogte. Lieve Grtjes C.




Ervaring van Caroline met medium Tabitha   Ervaring van Caroline met medium Tabitha   Ervaring van Caroline geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Maddy
  Ervaring met medium Maddy
  Hoi Maddy,
De belminuten waren op zondagavond laat. We hadden het over werken in het onderwijs en mijn geheime liefde. Dank je wel voor je consult. En vond het heel fijn om met je te kletsen. Heeft me goed gedaan. Groetjes.




Ervaring van Anoniem met medium Maddy   Ervaring van Anoniem met medium Maddy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali. Is sterk, oprecht en eerlijk.
De afgelopen tijd heb ik heel veel aan hem gehad. Keer op keer zat hij goed, en zijn advies is goud waard. Hij brengt mij telkens weer in balans ik voel me omringd met vreugde en een veilig gevoel dankjewel daarvoor.




Ervaring van Martina met medium Gazali   Ervaring van Martina met medium Gazali   Ervaring van Martina geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Lisa
  Ervaring met medium Lisa
  Hallo Lisa, ik had je deze namiddag aan de lijn. Je zei dat ik voor morgen nog iets zou horen van X.wel inderdaad ik heb deze namiddag een berichtje van hem ontvangen. Je zat er helemaal boenk juist op. Dankjewel voor al je adviezen en luisterend oor. C.




Ervaring van C. met medium Lisa   Ervaring van C. met medium Lisa   Ervaring van C. geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Desteny u bent mijn engel. Dank u wel voor alles. U ziet alles gelijk en al uw voorspellingen komen uit.
Ik spreek u al jaren en u heeft altijd gelijk.
Dikke knuffel. A.




Ervaring van A.S met medium Desteny   Ervaring van A.S met medium Desteny   Ervaring van A.S geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hay lieverd, jou voorspelling is helemaal uitgekomen. Je bent een topper. Groetjes vanuit New York .




Ervaring van Nunu met medium Joke   Ervaring van Nunu met medium Joke   Ervaring van Nunu geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lisa
  Ervaring met medium Lisa
  lieve lisa .wat ben jij goed met je waarnemingen je weet van mij moeilijke weg en zei niet angstig zijn ze gaan allemaal hun papieren tekenen en dat is uit gekomen. bedankt hier voor.en ik houd je op de hoogte, groet loes.




Ervaring van loes met medium Lisa   Ervaring van loes met medium Lisa   Ervaring van loes geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina ik wil je bedanken voor het mooi gesprek, en inzichten die je mij gegeven hebt vandaag Ik wacht het rustig af. Dankje wel Nina voor alles.




Ervaring van Verginia met medium Nina   Ervaring van Verginia met medium Nina   Ervaring van Verginia geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Tancy,
Bedankt voor het fijne, duidelijke en respectvolle gesprek zonet. Heeft inzicht gegeven en een positieve kijk op de toekomst. Ondanks het minder leuke inzicht.
Ik heb je niet meer persoonlijk kunnen bedanken daarom via deze weg.
Bedankt.




Ervaring van Inge met medium Tancy   Ervaring van Inge met medium Tancy   Ervaring van Inge geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Zeer bijzonder gesprek gehad vanavond met Tabitha. Ze kon me erg veel vertellen over een speciale (heftige) situatie. Op naar de toekomst en ik laat gauw van me horen als er ontwikkelingen zijn. Thx Tabitha




Ervaring van O met medium Tabitha   Ervaring van O met medium Tabitha   Ervaring van O geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  U bent een geweldige vrouw een lieve moederfiguur en zeer motiverend, u bezit de krachten van een Engel, hartelijk dank en ik laat u zeker weten wat er verder gebeurt,

Mooiste vond ik dat u meteen zei, wat is er gebeurt, hahaha

Sweet dreams en een grote knuffel van mij

R

.




Ervaring van R met medium Leandra   Ervaring van R met medium Leandra   Ervaring van R geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Kaatje
  Ervaring met medium Kaatje
  Kaatje gaat direct op haar gevoel af na het bijken van mijn foto , voelde ze meteen aan wat er aan de hand was , ze heeft me letterlijk van mijn stoel geblazen en ze is heel vrolijk en lief .
Ik voelde mij weer helemaal opgeladen na ons gesprek .
Bedankt Kaatje je bent de max ..




Ervaring van Twijfelaar met medium Kaatje   Ervaring van Twijfelaar met medium Kaatje   Ervaring van Twijfelaar geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Lieve Hope,

Normaal gesproken plaats ik pas een getuigenis wanneer er voorspellingen uitgekomen zijn.
Maar jij hebt me van mijn sokken geblazen

Bedankt voor je voorspellingen, en ik laat hier zeker nog een berichtje achter wanneer ze uitgekomen zijn.

Veel liefs N.




Ervaring van N met medium Hope   Ervaring van N met medium Hope   Ervaring van N geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Sandra
  Ervaring met medium Sandra
  Dank je voor de mooie Reading en de healing. Het gaat mij zeker erg helpen de komende tijd. Waarvoor dank. Ik zie het allemaal positief tegemoet en blijf er in geloven. Dank je.




Ervaring van Mar met medium Sandra   Ervaring van Mar met medium Sandra   Ervaring van Mar geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Paloma
  Ervaring met medium Paloma
  Hi Paloma,
Bedankt voor je geduld met mij. Ik bel je al wat jaren en er zijn inmiddels voorspellingen uitgekomen. Je bent echt goed, zeker met foto-readings. Nogmaals bedankt en tot snel weer eens. xx T.




Ervaring van Terese met medium Paloma   Ervaring van Terese met medium Paloma   Ervaring van Terese geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Beste Yoshua,
Gisteren sprak ik u over de liefde. Ik vroeg u om een voorspelling te doen op korte termijn. U vertelde mij dat ik nog iets tegoed had, een bedrag waar ik toch blij van zou zijn. Ik kon dat helemaal niet plaatsen. Nou wat staat er vanmorgen op mijn rekening; een extra bonus van mijn werk. Okay nu heb ik weer hoop over de grote liefde dat komt aankomende zomer. Ik spreek u zeker nog wel eens.




Ervaring van Bewijs met medium Yoshua   Ervaring van Bewijs met medium Yoshua   Ervaring van Bewijs geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  wouw , deze man is kei goed , voeld direct de situatie aan en heb kei goed advies gehad . Dank je wel Meine .




Ervaring van An met medium Meine   Ervaring van An met medium Meine   Ervaring van An geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Heerlijke directe dame. NO bullshit, geen zweverige gelul, maar duidelijke antw. Voelt, ziet, geeft door en wijkt niet af van haar mening. Gotta love her. X.




Ervaring van Patricia met medium Tabitha   Ervaring van Patricia met medium Tabitha   Ervaring van Patricia geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Sellena
  Ervaring met medium Sellena
  Ik vind je superleuke dame, je kreeg kippevel van mijn verhaal en van mij. Dank je wel voor je compliment, laat je weten, hoe t verder is verlopen. Grote knuffel van mij.




Ervaring van R met medium Sellena   Ervaring van R met medium Sellena   Ervaring van R geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sellena  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Zeer lieve vrouw. Geeft duidelijke antwoorden. Zal haar zeker opnieuw bellen.




Ervaring van K met medium Marian   Ervaring van K met medium Marian   Ervaring van K geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Zeer lieve vrouw. Geeft duidelijke antwoorden. Zal haar zeker opnieuw bellen.




Ervaring van K met medium Marian   Ervaring van K met medium Marian   Ervaring van K geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lineke, is een lieve vrouw ziet een hoop. Wie geduld heeft wordt extra beloond. Voorspellingen komen zeker uit bij tijd. Het is de moeite waard om met Lineke in contact te komen.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met medium Lineke   Ervaring van Angela met medium Lineke   Ervaring van Angela geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-breda.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden