Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-breda.nl


  Mediums geven live consults in Breda.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Madeleine
  Ervaring met medium Madeleine
  Je bent heel lief en zuiver, rekt geen tijd en je bent zeker niet opdringerig.
Ik ga D nog niet uit m'n hart duwen voordat m'n grens voorbij is.
Hartelijk dank en warme knuffels en zeker tot wederhoren.




Ervaring van Annick met medium Madeleine   Ervaring van Annick met medium Madeleine   Ervaring van Annick geplaatst op 4 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met medium Marry
  Ervaring met medium Marry
  Marry is kort maar krachtig. Wat ze heeft verteld is uitgekomen, zowel qua werk als qua liefde.




Ervaring van Viev met medium Marry   Ervaring van Viev met medium Marry   Ervaring van Viev geplaatst op 4 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marry  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,

Ik spreek je de laatste tijd heel vaak, net ook weer en je hebt altijd gelijk!
Heel erg bedankt voor je geduld en je bent super leuk om mee te praten ook! Dankjewel!




Ervaring van D met medium Alena   Ervaring van D met medium Alena   Ervaring van D geplaatst op 4 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Wat een mooi lief mens bent u, Rashieda. Heb veel aan ons gesprek gehad, ik gaat met rust de toekomst tegemoet.




Ervaring van Girly met medium Rashieda   Ervaring van Girly met medium Rashieda   Ervaring van Girly geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Heel aardig en to the point. Geeft goed advies en ze is doortastend. Heb weer vertrouwen en rust gekregen, dank. Lola U bent nauwelijks te pakken te krijgen maar vandaag lukte me dit wel. Blij jouw rake spreuken en eigen gezegdes weer te horen, ik put er zoveel moed uit. Nooit veranderen lieve dame.




Ervaring van Fien met medium Lola   Ervaring van Fien met medium Lola   Ervaring van Fien geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
 
Lieve Samantha.
Grote knuffel van mij. ik wou je nog bedanken voor het verhelderende gesprek.




Ervaring van G met medium Samantha   Ervaring van G met medium Samantha   Ervaring van G geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  Beste Malie, u had het bij het rechte eind. Bedankt ook voor het luisterend oor. Alles uitgekomen zoals je vaak tot in detail omschreef ook al kon ik er niets van geloven. Heeft effe geduurd, tijd is moeilijk zo zie maar. Je bent steengoed. Ik voel eindelijk weer geluk. Bedankt anne.




Ervaring van Anne met medium Malie   Ervaring van Anne met medium Malie   Ervaring van Anne geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Lieve Marie bedankt Voor je heldere uitleg. Helaas waren mijn kredietjes op. Maar je was helder en duidelijk. Bedankt Voor de tips. Vielen dank Lis. Heel lieve dame. Echt een aanrader.




Ervaring van Lis met medium Marie   Ervaring van Lis met medium Marie   Ervaring van Lis geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Lobke
  Ervaring met medium Lobke
  Lieve Lobke,

Het is gelukkig weer allemaal uitgekomen wat je zag.
Dank ook voor al je steun.






Ervaring van Anoniem met medium Lobke   Ervaring van Anoniem met medium Lobke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Op heel korte tijd kon je me een heel rijk antwoord geven op mijn relatievraag.
Hier kan ik echt mee verder, dankjewel.





Ervaring van Gerda met medium Aurora   Ervaring van Gerda met medium Aurora   Ervaring van Gerda geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Hele lieve vrouw die heel goed kan invoelen op personen. Ze is duidelijk en eerlijk. Fantastisch medium als ik dat mag zeggen.




Ervaring van Eden met medium Caroline   Ervaring van Eden met medium Caroline   Ervaring van Eden geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Een lieve vrouw die heel accuraat is met haar voorspellingen. Bedankt voor het warme en eerlijke gesprek Marian. Je bent een aanrader.




Ervaring van Rachel met medium Marian   Ervaring van Rachel met medium Marian   Ervaring van Rachel geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida,

Heel erg bedankt voor uw lieve woorden, wijze raad en krachtige voorspellingen die tot nu toe altijd uit zijn gekomen.

Liefs N.




Ervaring van Nathalie met medium Sharida   Ervaring van Nathalie met medium Sharida   Ervaring van Nathalie geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  MB Rhais is een top medium, ze is eerlijk in wat ze ziet en aanvoelt. Zeker aan te raden.




Ervaring van Johanna met medium MB Rhais   Ervaring van Johanna met medium MB Rhais   Ervaring van Johanna geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Mila
  Ervaring met medium Mila
  Ons gesprek heb ik heel prettig ervaren, je bent duidelijk, legt alles heel straf uit. Een hele lieve vrouw. Dankjewel voor ons gesprek.




Ervaring van Priscillia met medium Mila   Ervaring van Priscillia met medium Mila   Ervaring van Priscillia geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mila  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  Jeannet, jij bent de beste. Je enthousiasme en liefde zijn top en je hebt altijd gelijk. Soms kan ik me dingen echt niet voorstellen, maar jij hebt bewezen dat het toch zo is. Ik ben zo blij met jou als medium zijnde.




Ervaring van Esther met medium Jeannet   Ervaring van Esther met medium Jeannet   Ervaring van Esther geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Was super gezellig gesprek Odette echt, heel veel gelachen!!! Bedankt voor je eerlijkheid, waardeer ik enorm! Voor mij de beste! TOPPER! X




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabina
  Ervaring met medium Sabina
  Lieve Sabina, pension en vliegticket geboekt naar Altea. Op mijn 50e verjaardag drink ik champagne op een nieuw begin op het strand. Zo spannend. Dank je voor je adviezen en PowerTalk. Ik bel je zeker nog voor de reis voor tips. Liefs x




Ervaring van Jo met medium Sabina   Ervaring van Jo met medium Sabina   Ervaring van Jo geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Heel goed gesprek gehad! Advies en duidelijk inzicht gekregen van Evs. Voor mij is ze een topper!




Ervaring van Caroline De Vos met medium Evs   Ervaring van Caroline De Vos met medium Evs   Ervaring van Caroline De Vos geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Geweldig mooi mens zo puur recht voor de raap en spatzuiver!!! Alles klopte uit mijn verleden bizar wat ze wist te vertellen dingen die ik al was vergeten. Prachtige toekomst voorspelling gehad voelde aan mijn lichaam dat ze me heeft geraakt en de spanning vloog zo eruit! De beste die ik ooit gesproken heb. Dankjewel, zo dankbaar




Ervaring van Diana met medium Isha   Ervaring van Diana met medium Isha   Ervaring van Diana geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Geen wazige antwoorden, gewoon to the point. En eerlijk.
Als ik antwoorden wil kom ik zeker bij Daisy terug.





Ervaring van F. met medium Daisy   Ervaring van F. met medium Daisy   Ervaring van F. geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Shar
  Ervaring met medium Shar
  Deze vrouw was echt heel duidelijk.
Ze beschrijft de situatie perfect.
Ik heb er vertrouwen in dat wat ze mij vertelde zal gaan gebeuren.
Dankjewel Char x




Ervaring van F. met medium Shar   Ervaring van F. met medium Shar   Ervaring van F. geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Dank je wel, Nona Yo, voor je fantastische adviezen. Dankzij jouw advies hebben we een probleem op het werk op tijd en goed kunnen aanpakken. En je voorspellingen t.a.v een vriend van mij zijn ook uitgekomen.




Ervaring van Viv met medium Nona-Yo   Ervaring van Viv met medium Nona-Yo   Ervaring van Viv geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida, zeer helder, duidelijk en eerlijk advies. Heel behulpzaam helderziende. xx F




Ervaring van Frits met medium Sharida   Ervaring van Frits met medium Sharida   Ervaring van Frits geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Lieve Caroline,

Wat ben ik blij jou gesproken te hebben vandaag. Je kon me direct vertellen wat er aan de hand is. Door de inzichten die je me hebt gegeven, kan ik nu ook meer voelen hoe ik me echt voel en is het inderdaad niet het juiste moment om veranderingen aan te brengen. Dat komt. Ik ga meer naar buiten en uit m’n hoofd en heb vertrouwen in wat er komen gaat…op het juiste moment. Je hoort me zeker weer.
Dank je wel, je hebt me enorm geholpen.

Liefs.




Ervaring van A met medium Caroline   Ervaring van A met medium Caroline   Ervaring van A geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Lieve Caroline,
Wat ben ik blij dat ik jou vandaag gesproken heb.
Je wist precies te benoemen hoe ik me op dit moment voel. Bizar, zo goed.
Gelukkig heb je me laten voelen wat ik echt voel door inzichten te geven.




Ervaring van A met medium Caroline   Ervaring van A met medium Caroline   Ervaring van A geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis, sorry mijn bel minuten waren op, dankje wel dat je naar ons gekeken hebt. Ik krijg altijd zoveel rust bij jou, omdat ik weet dat alles wat je zegt, uitkomt.
Je bent een top medium, die alles tot in detail ziet.
wat Je niet kon weten.




Ervaring van J met medium Thaiis   Ervaring van J met medium Thaiis   Ervaring van J geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Shar
  Ervaring met medium Shar
  Deze vrouw was echt heel duidelijk.
Ze beschrijft de situatie perfect.
Ik heb er vertrouwen in dat wat ze mij vertelde zal gaan gebeuren.
Dankjewel Char x




Ervaring van F. met medium Shar   Ervaring van F. met medium Shar   Ervaring van F. geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila alles wat je zei klopte helemaal. Je zegt het ook met zachte stem zoals je bent. Ik ga zeker aant werk met m'n chakra's en blijf hoopvol voor de liefde met D.
Een zuivere aanwinst op deze lijn, tot weder horen en vele knffs als dank.




Ervaring van Annick met medium Laila   Ervaring van Annick met medium Laila   Ervaring van Annick geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,
Jou gesprekken zijn altijd zo fijn! Je bent nog de beste en de liefste, jou kennis en gevoel en wat jij allemaal ziet en weet daar vind je geen 2e van.
Ik hoop dat er nog vele gesprekken mogen komen. Liefs NY




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Anda-Eldur
  Ervaring met medium Anda-Eldur
  Goedemorgen,

Wel ik moet zeggen en toffe dame bent u, u hebt eigenlijk gezegd het geen ik al wel wist wat ik moet doen en bevestigd.
Maar u gaf me ook goede raad waar ik mee verder kan bedankt.

Rita.




Ervaring van Rita met medium Anda-Eldur   Ervaring van Rita met medium Anda-Eldur   Ervaring van Rita geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anda-Eldur  


Ervaringen van bezoekers met medium Marieke
  Ervaring met medium Marieke
  Marieke, hoe goed ben jij ik kon veel plaatsen van jou reading weinigen die dit kunnen hele lieve en vriendelijke dame ik bel jou zeker nog terug sasha.




Ervaring van Sasha  met medium Marieke   Ervaring van Sasha  met medium Marieke   Ervaring van Sasha geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Zuivere medium, heldere inzichten. Ze voelde zaken goed aan en eerlijke antwoorden. Dank, ik zie het positief tegemoet!




Ervaring van D met medium Laila   Ervaring van D met medium Laila   Ervaring van D geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Bedankt voor de mooie consult Gazali, wat een lief en zuiver persoon ben jij.




Ervaring van Anja met medium Gazali   Ervaring van Anja met medium Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Ik weet niet hoe je het doet, maar iedere keer zit je er pal boven op. Je hebt de wijsheid in pacht en je draait er geen woorden voor om. Dank je wel voor je enorme inzet.




Ervaring van Iris met medium Niamh   Ervaring van Iris met medium Niamh   Ervaring van Iris geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-breda.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden