Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-breda.nl


  Mediums geven live consults in Breda.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Olga
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,
We spreken elkaar al heel lang en onze gesprekken blijven gezellig, leuk maar vooral zijn ze erg dierbaar.
De dingen jij weet, ziet en voelt is zo enorm speciaal maar ook altijd raak!
Met jou gesprekken voelt alles weer positief aan, jij sleept me erdoorheen, jij luistert en hoort maar vooral de geruststelling geeft mij zoveel vertrouwen. Dankjewel dat je er altijd bent en mij vooral begrijpt! Je bent de beste die er bestaat! Liefs NY




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 9 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Goed medium, het was weer een fijn gesprek. Leuke vrouw om mee te praten en het nog goed aangevoeld ook. Dank voor je eerlijkheid en oprechtheid Miranda




Ervaring van Miranda met medium Olga   Ervaring van Miranda met medium Olga   Ervaring van Miranda geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga het was super je weer gesproken te hebben. Het is best moeilijk om je soms te bereiken, daar je best vaak in gesprek bent. Maar het wachten is zeker de moeite waard. Je hebt mijn dagje weer eens super gemaakt. Liefs M




Ervaring van Merlijn met medium Olga   Ervaring van Merlijn met medium Olga   Ervaring van Merlijn geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, je bent een zeer lief en oprechte vrouw en je inzichten zijn zeer correct . Je bent echt super.




Ervaring van Madelein met medium Olga   Ervaring van Madelein met medium Olga   Ervaring van Madelein geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga.
De gesprekken met jou zijn zo fijn en vertrouwd jou steun is zoveel waard, het helpt mij en geeft positieve energie.
Af en toe gewoon even gezellig lachen maar ook de serieuze gesprekken jij begrijpt mij als geen ander jou steun is vaak goud waard. Liefs NY




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga is een rots in de branding.

Dankjewel voor alles. Ze heeft me veel positieve energie gegeven.
Jij bent rechtvaardig . top.





Ervaring van Margit met medium Olga   Ervaring van Margit met medium Olga   Ervaring van Margit geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Veel dank weer voor je geduld, je inzichten en je adviezen.




Ervaring van Lisa met medium Olga   Ervaring van Lisa met medium Olga   Ervaring van Lisa geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Lieve Olga,

Met jou zijn de gesprekken altijd vertrouwd, eerlijk, oprecht, met respect, vol vertrouwen. Jij ziet de dingen zo helder, duidelijk en met zoveel gevoel. Bij jou kun je alles vragen, niks is teveel, je bent er altijd, voor iedereen vooral voor mij.
Je kunt zoveel aanvoelen, het juiste en dat voelt goed.

Ik kan mij geen beter medium wensen dan jij. Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 24 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, ik heb je vandaag gesproken.

Hoop je gauw terug te spreken, ik vond het een fijn gesprek.




Ervaring van Chantalle met medium Olga   Ervaring van Chantalle met medium Olga   Ervaring van Chantalle geplaatst op 22 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Lieve Olga,
Olga is gewoon de allerliefste, leukste, gezelligste, beste medium die er bestaat.
Ze is ontzettend begripvol met een groot luisterend oor, ze voelt en weet bijna alles. Ik kan mijn geen beter medium bedenken dan Olga. Liefs NY




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 18 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Jij geeft mij altijd vertrouwen, een goed beeld en kijk op de dingen die komen gaan, je bent er altijd voor mij, met jou praten, lachen is als thuiskomen.
Onze gesprekken zijn waardevol, je weet altijd met veel kracht,licht en positiviteit de dingen te brengen. Je voelt alles haarfijn aan, weet heel veel, ziet heel veel en voelt heel veel.
Ik kan mij geen ander wensen zo fijn is het met jou te praten. Lieve Olga je bent echt een Topper.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 15 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Lieve Olga,
Wat zijn de gesprekken met jou toch altijd gezellig, fijn gewoon een warm welkom krijg je bij jou!
Jou positieve woorden helpt iedereen en vooral mij.
Dankjewel dat je er altijd bent.
Je weet, voelt en ziet zoveel, het is ongelooflijk wat jij allemaal in een gesprek kan vertellen! Ik vind het enorm knap en ben zo enorm blij met jou!
Je bent echt de aller aller beste die er bestaat, dat er nog vele leuke gezellige dierbare gesprekken mogen komen.
Liefs NY




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 10 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, zo zuiver zo eerlijk en alles wat je zegt komt uit en klopt. Ook nu weer, jij bent goud waard. Je bent een engel van het zuiverste goud, een geschenk uit de hemel. liefs M




Ervaring van Marianne met medium Olga   Ervaring van Marianne met medium Olga   Ervaring van Marianne geplaatst op 10 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, bedankt voor je hulp. Dingen kunnen veranderen zoals je zei. En dat is ook zo uitgekomen.




Ervaring van Willem met medium Olga   Ervaring van Willem met medium Olga   Ervaring van Willem geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,
Als ik een luisterend oor nodig heb ben jij er, als ik iemand nodig heb ben jij er,
Je bent mijn steun en toeverlaat,
Bedankt voor alle fijne warme dierbare leuke momenten van gesprekken, dat er nog maar vele mogen komen, jou gesprekken geven inspiratie en hoop, jij bent en blijft altijd positief hoe moeilijk een ander het ook heeft, jij bent er altijd! Liefs NY




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 5 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,
Gewoon altijd blij jou stem te horen, met jou te praten, je hulp, steun en je luisterend oor helpt mij elke keer weer!
Het is gewoon fijn dat ik jou al zoveel jaren spreek, altijd vertrouwd, altijd lachen maar ook serieus, je bent de aller beste jou gevoel en alles wat je weet en ziet helpt mij zoveel verder.
Dankjewel Lieve Olga,
Liefs NY




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 31 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Goedemiddag olga. Ik viel weer weg.
Ik vond het een heel fijn gesprek! En ik ga zeker wat met u adviezen doen! Ik ben benieuwd hoe dit zich gaat uitpakken met S. Ik bel u nog een keertje terug.
Liefs Amalia.




Ervaring van Amalia  met medium Olga   Ervaring van Amalia  met medium Olga   Ervaring van Amalia geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, Voor mij de beste aan de lijn. Ik bel haar regelmatig en elke voorspelling die ze maak komt uit ook qua tijd zit ze altijd goed. Ze houd je zeker niet onnodig lang aan de lijn. xx Amanda.




Ervaring van Amanda met medium Olga   Ervaring van Amanda met medium Olga   Ervaring van Amanda geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Super lieve aangename paragnoste om mee te praten.
Wat je me vertelde blijft in mijn hoofd hangen. Wat super inzicht heb jij.




Ervaring van Bo met medium Olga   Ervaring van Bo met medium Olga   Ervaring van Bo geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, bedankt omdat je altijd naast mij staat, luister naar alle zorgen. Wijzend naar de positieve dingen en het beetje hoop in morgen. Alle 7 kleuren van de regenboog kunnen we met jou delen: Als het gaat over: Liefde, Verdriet, Geluk, Waarheid, Geheimen, Vertrouwen en Respect. Lieve Olga, je bent een ware Steun in deze tijden is het niet makkelijk hoe fijn is het dan, dat ik altijd bij jou terecht kan! Met jou kan ik zoveel lachen, me tranen laten gaan, niks is gek of raar je hebt een hartje van goud. Ik hoop dat alles goed komt voor mij en dat er snel verandering komt. Liefs NY.





Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 23 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,
Ze is er altijd, ze luisterd altijd, ze verteld zoveel dingen, ze ziet, weet en voelt zoveel, bij haar kun je alles kwijt, ze is gewoon de allerbeste de allerliefste en de allerfijnste medium die er bestaat.
Als je iemand om raad wilt vragen dan moet je bij Olga zijn!
Liefs NY




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 20 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Of ik blij moet zijn met de uitkomst van de voorspelling die je over vandaag hebt gemaakt weet ik niet. Enkele maanden geleden in ieder geval zat je wel 100 procent juist, al wilde ik je toen niet geheel geloven.
Ben wel blij met je als persoon en ook blij dat ik door je voorspelling het vertrouwen hebt dat het goed komt.
Je bent eerlijk, zuiver en hebt een hart van goud. Je draait niet en blijft erbij wat je doorkrijgt en wat je ziet. Bij mensen kan ik je dus zeker aanraden, want je verteld niet wat ze willen horen, maar ook eventueel, slecht, nieuws en geeft ze de kracht en het vertrouwen om de periode te doorstaan.
Bij deze dus mijn dank en een hele lieve knuffel. Ik hoop je dan ook snel weer te bellen.

Liefs M




Ervaring van Marjorie met medium Olga   Ervaring van Marjorie met medium Olga   Ervaring van Marjorie geplaatst op 19 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Al een paar keer heb ik met haar deze pittige dame gebeld.
Elke keer wanneer ik haar spreek voel ik mij opgelucht en weer krachtig. Dit doordat ze straight en correct is. Ze draait er niet om heen en schuift ook niks onder stoelen en banken. Zegt gewoon waar het opslaat. Ze geeft je inzichten en tips om je battle te overwinnen.

Kortom een vrouw waar je terecht kan voor een straight en eerlijke oprechte legging.

Xoxo Mila






Ervaring van Mila met medium Olga   Ervaring van Mila met medium Olga   Ervaring van Mila geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, dank je wel voor je steun. Jij hebt mij werkelijk inzichten gegeven waar ik veel mee kan. Komende week ga ik ermee aan de slag en hou jou zeker op de hoogte. Je bent een echte top paragnost.
Lieve groet Kate





Ervaring van Kate met medium Olga   Ervaring van Kate met medium Olga   Ervaring van Kate geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hoi Olga, Ik heb je zojuist gesproken. Je bent erg goed. Vorige week wat je zei over die ene dame is uitgekomen. Grt Alexander




Ervaring van Alexander met medium Olga   Ervaring van Alexander met medium Olga   Ervaring van Alexander geplaatst op 17 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,
Een lieve stem, een blije stem,
Een vriendelijk woord, een goede raad.
Al lijkt het simpel wat je schenkt
Toch is het meer waard dan je denkt!
Bedankt voor je steun je kracht vanuit het diepste van mijn hart.
Liefs NY




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 16 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga is helder, duidelijk, heel goed in het omschrijven van dingen die er spelen en ontzettend fijn om mee te praten.xx Els




Ervaring van Els met medium Olga   Ervaring van Els met medium Olga   Ervaring van Els geplaatst op 15 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,
Olga is gewoon de allerleukste gezelligste liefste fijnste eerlijkste medium die er bestaat. Ze weet zoveel, met veel kennis en gevoel weet ze bijna alles te benoemen, haar gesprekken zijn goed, vertouwd en fijn, altijd thuiskomen is het bij Olga bij haar kun je alles kwijt niets is haar teveel ze snapt hoe jij je voelt en leeft zich helemaal in thanks voor alles je bent een topper een kanjer je bent de beste! Liefs NY




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, soms ik denk ik weleens kan ik ooit nog zonder jou. In de goeie zin dan. Weer zie je mooie toekomst voor mij liggen. Bedankt, ben heel tevreden.




Ervaring van Maan met medium Olga   Ervaring van Maan met medium Olga   Ervaring van Maan geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hallo Olga,
we hebben net weer gesproken. Wat ben jij kalm en rustig in jouw waarnemingen en wat ben je goed wat je voorspelt. Tijdens ons gesprek kunnen we ook lachen en dat vind ik fijn. We gaan elkaar snel weer spreken met goed nieuws. Ik ben blij met jouw.

Dag lieve Olga. Vele knuffels. Esther xxx.




Ervaring van Esther met medium Olga   Ervaring van Esther met medium Olga   Ervaring van Esther geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

De leukste en gezelligste gesprekken zijn met jou. We kunnen heel serieus zijn en heel serieus ook veel lachen.....met jou is het altijd een warm gesprek, je weet, ziet en voelt veel, het helpt mij enorm.
Je bent er altijd dat is een vertrouwd gevoel, jou fijne gesprekken zijn de beste, dankjewel voor alles Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, je had WEER gelijk!!! Sprakeloos word ik hiervan. Blijf zo voort doen!!! Voor wie echt zekerheid zoekt zeker Olga bellen !!!




Ervaring van Anoniem met medium Olga   Ervaring van Anoniem met medium Olga   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga. ik vind je super bijna alles had je goed super de eerste keer hoe ik met je sprak en de tweede keer super goed. Je voorspelde weer het zelfde super goed, zolang het niet komt komt vaak het zelfde in de kaart .je bent super lief Olga en recht door zee tot gauw en een knuffel van mij.




Ervaring van Wally met medium Olga   Ervaring van Wally met medium Olga   Ervaring van Wally geplaatst op 9 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga

Het was weer en fijn gesprek ,leuke vrouw om mee te praten en het nog goed aangevoeld ook.
Fijn weekend.




Ervaring van Rita met medium Olga   Ervaring van Rita met medium Olga   Ervaring van Rita geplaatst op 8 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,
Bedankt voor wat je doet, voor wie je bent en nog het meest zonder jou was het moeilijker en veel minder leuk geweest!
Je hebt een hartje van goud je bent een echt steunpilaar voor alles en iedereen.
Je geduld, wijsheid en oprechtheid maakt jou een bijzonder mens, lief en behulpzaam bij jou kan ik altijd terecht jij brengt vaak weer een glimlach op mijn gezicht bij jou is het thuiskomen en praten met iemand die gewoon de beste is.
Ik hoop dat er snelle veranderingen komen voor mij jij sleept mij erdoorheen die steun waardeer ik enorm. Dankjewel dat je er altijd bent!
Liefs klm




Ervaring van klm met medium Olga   Ervaring van klm met medium Olga   Ervaring van klm geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-breda.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden